Question Details

(Answered) my question


1 Number of bits per symbol used in Baudot code is a. 7 b. 5 c. 8 d. 9 Question 2: What is the main difference between DDCMP and SDLC? a. DDCMP does not need special hardware to final the beginning of a message b. DDCMP has a message header c. SDLC has a IP address d. SDLC does not use CRC Question 3: An example of digital, rather than analog, communication is a. DDD b. DDS c. WATS d. DDT Question 4: Terminals are required for a. real-time, batch processing & time-sharing b. real time, time-sharing & distributed message processing c. Document Preview: 1 Number of bits per symbol used in Baudot code is a. 7 b. 5 c. 8 d. 9 Question 2: What is the main difference between DDCMP and SDLC? a. DDCMP does not need special hardware to final the beginning of a message b. DDCMP has a message header c. SDLC has a IP address d. SDLC does not use CRC Question 3: An example of digital, rather than analog, communication is a. DDD b. DDS c. WATS d. DDT Question 4: Terminals are required for a. real-time, batch processing & time-sharing b. real time, time-sharing & distributed message processing c. real time, distributed processing & manager inquiry d. real-time, time sharing & message switching Question 5: The receive equilizer reduces delay distortions using a a. tapped delay lines b. gearshift c. descrambler d. difference engine Question 6: Ina synchronous modem, the receive equilizer is known as a. adaptive equilizer b. impariment equilizer c. statistical equilizer d. compromise equilizer Question 7: The channel in the data communication model can be a. postal mail services b. telephone lines c. radio lines d. any of the above Question 8: A data terminal serves as an a. Effector b. sensor c. both a and b d. neither a nor b Question 9: Which of the following transmission systems provide the highest data rate to in individual device? a. computer bus b. telephone lines c. voice and mode d. lease lines Question 10: A protocol is a set of rules governing a time sequence of events that must take place a. between peers b. between an interface c. between modems d. across an interface 1. b 2. a 3. b 4. d 5. a 6. a 7. d 8. c 9. a 10. a. UNIVAC is a. Universal Automatic Computer b. Universal Array Computer c. Unique Automatic Computer d. Unvalued Automatic Computer 2. CD-ROM stands for a. Compactable Read Only Memory b. Compact Data Read Only Memory c. Compactable Disk Read Only Memory d. Compact Disk Read Only Memory 3.... Attachments: Question.doc
More Details:

my question

 


Solution details:
STATUS
Answered
QUALITY
Approved
ANSWER RATING

This question was answered on: Dec 18, 2020

PRICE: $18.50

Solution~00031147683737.zip (25.37 KB)

Buy this answer for only: $18.50

This attachment is locked

We have a ready expert answer for this paper which you can use for in-depth understanding, research editing or paraphrasing. You can buy it or order for a fresh, original and plagiarism-free copy (Deadline assured. Flexible pricing. TurnItIn Report provided)

Pay using PayPal (No PayPal account Required) or your credit card . All your purchases are securely protected by .
SiteLock

About this Question

STATUS

Answered

QUALITY

Approved

DATE ANSWERED

Dec 18, 2020

EXPERT

Tutor

ANSWER RATING

GET INSTANT HELP/h4>

We have top-notch tutors who can do your essay/homework for you at a reasonable cost and then you can simply use that essay as a template to build your own arguments.

You can also use these solutions:

  • As a reference for in-depth understanding of the subject.
  • As a source of ideas / reasoning for your own research (if properly referenced)
  • For editing and paraphrasing (check your institution's definition of plagiarism and recommended paraphrase).
This we believe is a better way of understanding a problem and makes use of the efficiency of time of the student.

NEW ASSIGNMENT HELP?

Order New Solution. Quick Turnaround

Click on the button below in order to Order for a New, Original and High-Quality Essay Solutions. New orders are original solutions and precise to your writing instruction requirements. Place a New Order using the button below.

WE GUARANTEE, THAT YOUR PAPER WILL BE WRITTEN FROM SCRATCH AND WITHIN YOUR SET DEADLINE.

Order Now